Κατοικία στην Αγία Ειρήνη

Κοντά στις αμμουδερές παραλίες της Αγίας Ειρήνης βρίσκεται η διώροφη κατοικία με υπόγειο συνολικού εμβαδού 169,32μ² σε κήπο 2161μ².
Μεγάλες βεράντες με πέργκολες περιμετρικά της κατοικίας αγναντεύουν στο απέραντο γαλάζιο, στην Αντίπαρο, στην Παροικία, στον Άγιο Σπυρίδωνα και στις βραχονησίδες Πόρτες.
Στο ισόγειο 76,26μ² το σαλόνι με το παραδοσιακό χτιστό τζάκι, σε συνέχεια η open plan κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με εντοιχισμένες συσκευές inox siemens, ψυγείο, κεραμικές εστίες, φούρνο και πλυντήριο πιάτων. Στο ίδιο επίπεδο, το υπνοδωμάτιο, 1 λουτρό και μία αποθήκη. Μία δρύινη σκάλα οδηγεί στον όροφο 36,06μ² οπου βρίσκεται το master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του. Όλα τα δωμάτια βγαίνουν σε βεράντες με απίστευτη θέα στη θάλασσα. Το υπόγειο 57μ² είναι αδιαμόρφωτο και έχει ανεξάρτητη είσοδο.
Η κατοικία επίσης διαθέτει ξύλινες οροφές, άριστες μονώσεις, γρανιτοπλακίδια ιταλικά στο εννιαίο χώρο του ισογείου, ξύλινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια, μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες ιταλικής προέλευσης, σύγχρονα κουφώματα ασφαλείας με διπλά τζάμια, σύστημα ανάκλισης και σίτες, τα λουτρά έχουν γερμανικές ντουζιέρες, βρύσες με ιταλικά έπιπλα και πάγκους από γρανίτη, εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης, δεξαμενή υδάτων 48 κυβικών μέτρων. Επιπλέον υπάρχει ξεχωριστός χώρος BBQ και παραδοσιακός ξυλόφουρνος.
Η κατοικία πωλείται πλήρως επιπλωμένη.