Υπέροχη κατοικία με πισίνα και μοναδική θέα στη θάλασσα

Σε ένα ύψωμα που προσφέρει υπέροχη αμφιθεατρική θέα στη θάλασσα και στην Παροικία, σε κοντινή απόσταση από τις αμμουδερές παραλίες Κριός και Μαρτσέλο, διώροφη κατοικία με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 141,74μ² μέσα σε μια έκταση 2042,08μ² με πισίνα.
 
Η κατοικία αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα και περιλαμβάνει συνολικά 4 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά και 1 WC.
 
Στο ισόγειο το σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και περνώντας μια καμάρα, η εξοπλισμένη κουζίνα. Λίγο πιο μέσα ένα master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του και ένα WC. Τα διάφορα επίπεδα του ισογείου και η φωτεινότητα των ανοιγμάτων προσδίδουν μια αίσθηση βάθους στους χώρους με πινελιές θαλπωρής.
Ανεβαίνοντας στον όροφο από την εσωτερική σκάλα, ένα ανοιχτό master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του. Μία μεγάλη βεράντα με χτιστά καθιστικά που αγναντεύει το πέλαγο σε όλα τα σημεία του ορίζοντα. 
Στο χαμηλότερο επίπεδο 2 ακόμα υπνοδωμάτια με χτιστά κρεβάτια ένα μεγάλο λουτρό και η λινοθήκη.
 
Στον εξωτερικό χώρο, η κατοικία περιστοιχίζεται από πλακοστρωμένες βεράντες με ξύλινες πέργκολες και πεζούλια για κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ ο όμορφα διαμορφωμένος κήπος με ποικιλία φυτών και λουλουδιών έχει πρωταγωνιστή τη μεγάλη κοινόχρηστη πισίνα μπροστά από την κατοικία και πάνω στη μαγευτική θέα.
 
Η κατοικία διαθέτει ξύλινα ενεργειακά κουφώματα με μηχανισμούς, ξύλικες οροφές, πλακάκια στα δάπεδα, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, σίτες, ενώ διατίθεται επιπλωμένη και εξοπλισμένη.
 
Η κατοικία είναι μισθωμένη έως τις 30/04/2021.