Πέτρινη κατοικία σε όμορφο κήπο κοντά στη Χρυσή Ακτή

Πολύ κοντά στη θάλασσα και στη φημισμένη παραλία της Χρυσής Ακτής με τα καταγάλανα νερά, κατοικία συνολικής επιφάνειας 178,30μ² μέσα σε έναν πανέμορφο κήπο με πισίνα σε μια έκταση 2626,50μ².
 
Η κατοικία αποτελείται από δύο ανεξάρτητα επίπεδα με ανεξάρτητες εισόδους, που περιλαμβάνουν συνολικά 4 υπνοδωμάτια και 3 λουτρά.
Στο ισόγειο της κατοικίας open plan κουζίνα με τραπεζαρία, ένα άνετο σαλόνι με τζάκι, που βγαίνει σε μια μεγάλη βεράντα με πέργκολα και θεα στη θάλασσα. Στο ίδιο επίπεδο 3 υπνοδωμάτια και 2 λουτρά με ντους. Στο χαμηλότερο επίπεδο open plan κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό με ντους.
Στον εξωτερικό χώρο, πλακόστρωτες βεράντες με ξύλινες πέργκολες και καθιστικά περιτριγυρισμένες από δέντρα και λουλούδια που προσφέρουν ένα μοναδικό περιβάλλον δροσιάς, χαλάρωσης και ιδιωτικότητας σε συνδυασμό με την πισίνα, αγναντεύουν την πανέμορφη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. 
Η κατοικία διαθέτει ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες, πλακάκια και πλάκες στα δάπεδα, ηλιακό, ανεμιστήρες οροφής στα δωμάτια, ξύλινες οροφές δεξαμενή νερού συλλογής ομβρίων υδάτων,  παροχή νερού από το δίκτυο και κλειστό garage.