Μονοκατοικία πάνω στη θάλασσα

Στο δυτικό μέρος της Πάρου, κοντά στο λιμανάκι της Πούντας, σε μία ήσυχη γειτονιά μόλις 80 μέτρα απο την βοτσαλωτή παραλία βρίσκεται η μοναδική κατοικία 276,32μ² σε κήπο 5880,60μ².
 
Η κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα με ανεξάρτητη είσοδο και αποτελείται απο 2 σαλόνια, 2 κουζίνες με τραπεζαρίες, 5 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά και 1 WC. Στο ισόγειο ένα μεγάλο σαλόνι με open plan κουζίνα και στην συνέχεια 2 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό και το laundry room. Στον όροφο το μεγάλο σαλόνι, open plan κουζίνα με την τραπεζαρία, 3 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό και 1 wc. 
Κάθε επίπεδο είναι φωτεινό και λουσμένο στο φως, ενώ βασικό χαρακτηριστικό όλων των χώρων είναι η ευρυχωρία τους. Περιμετρικά οι βεράντες αγκαλιάζουν τη μονοκατοικία και δημιουργούν ηλιόλουστα, αλλά και σκιερά σημεία για όλες τις ώρες της ημέρας με υπέροχη θέα στην Αντίπαρο και στο απέραντο γαλάζιο.
 
Ο κήπος με τις 55 ελιές και τα ενδογενή φυτά προσδίδει μία πράσινη πινελιά στο φόντο του μπλε της θάλασσας και της Αντιπάρου. Ένα ιδιωτικό μονοπάτι οδηγεί στη μικρή βοταλωτή παραλία με τα διαυγή νερά.
 
Η κατοικία επίσης διαθέτει κλειστό γκαράζ, 3 εξωτερικές αποθήκες, μεγάλη δεξαμενή νερού αλλά και σύνδεση νερού με το δίκτυο της πόλης.