Διώροφη κατοικία μέσα σε πανέμορφο κήπο

Πολύ κοντά στον όμορφο οικισμό της Μάρπησσας, αλλά και σε κοντινή απόσταση από το γραφικό λιμανάκι του Πίσω Λιβαδιού με τα μεζεδοπωλεία και τα μικρά καφέ, κατοικία συνολικής επιφάνειας 213,72μ² σε οικόπεδο 1168,10μ².
 
Η κατοικία αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα (Ισόγειο 99,65μ² & όροφος 114,07μ²) και διαθέτει συνολικά 6 υπνοδωμάτια και 5 λουτρά. 
Στο ισόγειο της κατοικίας, φωτεινός χώρος διαχωρισμένος με καμάρες προσφέροντας την αίσθηση της ροής από την είσοδο έως την τραπεζαρία και μετά στο open plan σαλόνι με την εξοπλισμένη κουζίνα.
Πιο μέσα ένα master υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες και en suite το λουτρό του με ντους. Επιπλέον 2 υπνοδωμάτια, το ένα με 2 χτιστά μονά κρεβάτια, και ακόμη ένα λουτρό με ντους που τα εξυπηρετεί.
Ανεβαίνοντας στον όροφο, από την εξωτερική σκάλα, ένας άνετος ηλιόλουστος χώρος με σαλόνι, τραπεζαρία και open plan εξοπλισμένη κουζίνα. Στο ίδιο επίπεδο, 2 master φωτεινά υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και en suite το λουτρό τους με ντους. 
Επιπλέον ένα ακόμα υπνοδωμάτιο με δύο χτιστά μονά κρεβάτια και ένα λουτρό με ντους.
 
Στον εξωτερικό χώρο της κατοικίας, βεράντες με ξύλινες πέργκολες και καθιστικά, ένας υπέροχα διαμορφωμένος κήπος με ελιές, αμπέλι και διάφορα είδη φυτών & δέντρων που προσφέρουν τα αρώματα τους και συντελούν στην ιδιωτικότητα του ακινήτου. 
 
Η κατοικία διαθέτει ξύλινα κουφώματα, ξύλινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια, τσιμεντοκονία στους υπόλοιπους χώρους, σίτες στα παράθυρα, A/C, 2 εξωτερικές αποθήκες, ευρύχωρο γκαράζ 47,36μ², σκεπαστή θέση στάθμευσης και θέρμανση με πετρέλαιο. Μεγάλο πλεονέκτημα είναι το υπόλοιπο δόμησης 186,28μ² για μία ακόμη διώροφη κατοικία, ενώ η δυνατότητα κατασκευής μίας πισίνας στο κέντρο του μαγευτικού κήπου συμπληρώνει την εικόνα. 
 
Τα γήινα χρώματα της κατοικίας σε συνδυασμό με το αστραφτερό κυκλαδίτικο λευκό προσφέρουν ηρεμία και αρμονία σε μία ήσυχη περιοχή της Μάρπησσας, σε κοντινή απόσταση από τις χρυσαφένιες αμμουδερές παραλίες της ανατολικής ακτής.