Πέτρινες κατοικίες με υπέροχη θέα στη θάλασσα

Σε απόσταση ποδιού από τη θάλασσα με θέα στη γειτονική Αντίπαρο, βρίσκονται οι 3 πέτρινες κατοικίες συνολικής επιφάνειας 597,27μ² σε μια έκταση 4010μ².
 
Η κατοικία #1 αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα. Στο ισόγειο, ένας ενιαίος μεγάλος χώρος σε επίπεδα φιλοξενεί την κουζίνα, την τραπεζαρία και το καθιστικό. Πάνω από αυτά το πατάρι-καθιστικό μοιάζει να αιωρείται κρεμασμένο από τα μεγάλα ξύλινα δοκάρια της οροφής. Στο χαμηλότερο επίπεδο 2 υπνοδωμάτια και 2 λουτρά, γκαρνταρόμπα, βοηθητικοί χώροι, κάβα κρασιών και μία μεγάλη αποθήκη. 
Η κατοικία #2 αναπτύσσεται και αυτή σε 2 επίπεδα. Στο επίπεδο του ισογείου σαλόνι, κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 λουτρό, ενώ στο υπόγειο διαθέτει μια μεγάλη αποθήκη. 
Τέλος, η κατοικία #3 αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα. Στο ισόγειο φιλοξενεί 2 υπνοδωμάτια και 1 λουτρό, ενώ στον όροφο σαλόνι, κουζίνα και 1 WC. Ο όροφος βγαίνει σε μεγάλες βεράντες με ξύλινες πέργκολες που αντικρίζουν την υπέροχη θέα στα γαλάζια νερά και στη γειτονική Αντίπαρο. Επίσης, στο χαμηλότερο επίπεδο διαθέτει ένα ακόμη υπνοδωμάτιο, laundry room και αποθήκη. 
 
Στον εξωτερικό χώρο, ένας μεγάλος πράσινος κήπος και βεράντες περιμετρικά των κατοικιών προσφέρουν σκιά κάθε στιγμή της ημέρας και αντικρίζουν την μαγευτική θέα στη θάλασσα.
 
Όλες οι κατοικίες διαθέτουν ξύλινα ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια και σίτες, πλακάκια στα δάπεδα, ξύλινες οροφές, μονώσεις, σύστημα θέρμανσης με υγραέριο, ενώ διατίθενται επιπλωμένες και εξοπλισμένες.