Πολυτελής κατοικία πάνω στη θάλασσα

Στη νότια Πάρο, πολύ κοντά στο γραφικό λιμανάκι του Δρυού, κυριολεκτικά μόλις μερικά βήματα από το νερό, βρίσκεται η κατοικία 173μ² με καταπληκτική θέα στα κρυστάλλινα νέρα του Αιγαίου. Η βίλα περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια και 4 λουτρά.
 
Το ακίνητο αποτελείται από τη διώροφη κυρίως κατοικία 104μ² και πίσω της δύο ανεξάρτητους ξενώνες.
Στην κυρίως κατοικία ευρύχωρο ηλιόλουστο σαλόνι και ενιαία τραπεζαρία, εξοπλισμένη κουζίνα με αποθήκη στο ισόγειο, ενώ στον όροφο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και en suite το λουτρό του με ντους καθώς και μπαλκόνι που αγναντεύει στην υπέροχη θέα. 
Ο μικρότερος ανεξάρτητος ξενώνας διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και en suite λουτρό και βεράντα με θέα στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο με φυτά και λουλούδια, ενώ ο μεγαλύτερος ξενώνας φιλοξενεί 2 φωτεινά υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια και en suite τα λουτρά τους.
Στον εξωτερικό χώρο όμορφα καθιστικά και ξαπλώστρες προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση πλάι στην πισίνα, η οποία δεσπόζει στο χώρο και η θέα της σχεδόν ενώνεται με το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού στον ορίζοντα δημιουργώντας ένα υπέροχο τοπίο που μαγνητίζει το βλέμμα. 
 

Μάιος: 5000€/Εβδομάδα
Ιούνιος: 7000€/Εβδομάδα
Ιούλιος: 10000€/Εβδομάδα
Αύγουστος: 11000€/Εβδομάδα
Σεπτέμβριος: 7000€/Εβδομάδα
Οκτώβριος: 5000€/Εβδομάδα

Ελάχιστες διανυκτερεύσεις 7 - Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Αριθμός γνωστοποίησης λειτουργίας ΕΟΤ 1075156