Εξαιρετική βίλα πάνω από την Παροικία

Σε ένα λόφο πάνω από την γραφική Παροικία και το λιμάνι της, με πανοραμική θέα στη θάλασσα και στα γύρω νησιά, βρίσκεται η υπέροχη βίλα 235μ² με πισίνα.
 
Μία μεγάλη κλειστή πέτρινη αυλή οδηγεί στην κεντρική είσοδο. Με το άνοιγμα της κύριας εισόδου, το ευρύχωρο σαλόνι με το τζάκι και την χτιστή βιβλιοθήκη. Τα πολλά ανοίγματα δεσπόζουν στο χώρο και αφήνουν το μάτι να απολαμβάνει απρόσκοπτα το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας. Η μεγάλη βεράντα με την πέργκολα και τα χτιστά καθιστικά προσφέρει στιγμές χαλάρωσης, ηρεμίας και ιδιωτικότητας πάνω στην μαγευτική θέα.
Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται η  άνετη τραπεζαρία, η παραδοσιακή κουζίνα με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και 1 WC.
 
Μία σκάλα οδηγεί στο χαμηλότερο επίπεδο, το οποίο φιλοξενεί τα 3 υπνοδωμάτια, τα λουτρά, το  play room (που μπορεί να μετατραπεί σε 4ο υπνοδωμάτιο με λουτρό), το λεβητοστάσιο και το laundry room. Το master υπνοδωμάτιο, λουσμένο με τις αχτίδες του ήλιου, έχει κυρίαρχο στοιχείο το χτιστό διπλό κρεβάτι με τα χτιστά κομοδίνα του. Κάθε υπνοδωμάτιο βγαίνει σε τεράστιους εξωτερικούς χώρους με την πισίνα 36μ² να δεσπόζει στο κέντρο και με φόντο το λιμάνι της Παροικίας και τα αστραφτερά λευκά σπιτάκια του οικισμού.
Η μαγευτική θέα από όλα τα δωμάτια προς το λιμάνι και το ηλιοβασίλεμα αποτελεί ένα ρομαντικό σκηνικό για τους ενοίκους της κατοικίας. Υπέροχες γωνιές περιμετρικά της κατοικίας για όλες τις ώρες της ημέρας και με όλους τους ανέμους που επικρατούν στο νησί.
 
Η βίλα επιπλέον διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας LG και cooling δαπέδου, ηλεκτρικές συσκευές Miele και εντοιχισμένη κουζίνα, είδη υγιεινής και έπιπλα των λουτρών με διπλούς νιπτήρες Ideal Standard, ενεργειακά ξύλινα παράθυρα με τζάμια triplex, σίτες, κάμερες ασφαλείας περιμετρικά της κατοικίας, δάπεδα με πλακάκια γρανίτου, δεξαμενές συλλογής ομβρίων 200μ³, πηγάδι και άδεια για γεώτρηση, φωτισμός εσωτερικού χώρου με Artemide Lights και επίπεδο ηλιακό θερμοσυσσωρευτή. Έχει υπόλοιπο δόμησης 37,58μ². 
Με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι το ακίνητο αυτό αποτελεί τον ιδανικό προορισμό στις Κυκλάδες.