Μοναδική βίλα σε ένα εξαιρετικό φυσικό τοπίο

Στην ανατολική μεριά της Πάρου, κοντά στο γραφικό χωριό Κώστος, σε ένα όμορφο διαμορφωμένο κτήμα 9741μ² βρίσκεται το ξεχωριστό ακίνητο συνολικής επιφάνειας 329μ².
Ο παλιός ελαιώνας σε συνδυασμό με τις νέες φυτεύσεις οπωροφόρων δέντρων και καλλωπιστικών φυτών, η φυσική βλάστηση της γύρω περιοχής και το απέραντο γαλάζιο συνθέτουν το απόλυτο κυκλαδίτικο τοπίο. Η κατοικία με τις ανεξάρτητες βιλίτσες, περικυκλώνουν την πισίνα δημιουργώντας ένα ημικύκλιο γαλήνης και ιδιωτικότητας.
 
Η κύρια κατοικία φιλοξενεί το ηλιόλουστο σαλόνι με την τραπεζαρία και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Στο ίδιο επίπεδο το master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του και την walk-in ντουλάπα, το οποίο οδηγεί σε μία βεράντα με πέτρινα στοιχεία και πολύχρωμες γλάστρες με τοπικά φυτά. 
Στη συνέχεια αυτόνομη βιλίτσα με 2 υπνοδωμάτια με en suite τα λουτρά τους, ένας χώρος γραφείου και μία μικρή εξωτερική αποθήκη.
Στο επίπεδο της πισίνας studio με διπλό κρεβάτι και λουτρό με ντους. Μερικά σκαλάκια χαμηλότερα πέτρινο υπνοδωμάτιο με το λουτρό του. Οι χτιστοί πάγκοι στην είδοσο του υπνοδωματίου συνθέτουν μία μικρή φωλίτσα.
Ο ανεξάρτητος πέτρινος ξενώνας περιλαμβάνει κουζίνα, 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια και λουτρό. Τα πέτρινα στοιχεία είναι εμφανή τόσο στα δάπεδα όσο και στους τοίχους. 
 
Ο εξωτερικός χώρος γύρω απο τις κατοίκιες είναι πολύ προσεγμένος και φτιαγμένος με φροντίδα. Πέτρινα μονοπάτια, χτιστά καθιστικά, τραπεζαρίες, έπιπλα κήπου γύρω από την πισίνα, υπέροχες γωνιές για όλες τις ώρες της ημέρας όλες τις εποχές του χρόνου. Επιπλέον εξωτερική κουζίνα με BBQ και φούρνο δίπλα στη μεγάλη εξωτερική τραπεζαρία.  
Επίσης οι κατοικίες έχουν ξύλινα ενεργειακά κουφώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη με αντλία θερμότητας, δεξαμενή συλλογής ομβρίων υδάτων και σύνδεση με το δίκτυο πόλης Κώστου.
 
Πωλείται πλήρως επιπλωμένη.