Μονοκατοικία με βεράντα στη θάλασσα

Στο δυτικό μέρος της Πάρου, στους πρόποδες ενός λόφου με μαγευτική θέα στο μπλε της θάλασσας και του ουρανού, βρίσκεται η μονοκατοικία 270μ² σε ένα κατάφυτο κήπο 4185μ² με ελαιόδεντρα, αμπέλια και ενδογενή διακοσμητικά και αρωματικά φυτά.
 
Η κύρια κατοικία είναι 165μ² και εκτείνεται σε ένα επίπεδο. Το ευρύχωρο σαλόνι με το μαρμάρινο τζάκι και την τραπεζαρία διαθέτει μεγάλα ανοίγματα, ώστε να φιλοξενεί το φως του ηλίου καθόλη τη διάρκεια του έτους μετατρέποντας το χώρο σε μία όαση θαλπωρής. Μία μικρή καμάρα χωρίζει το χώρο από την κουζίνα. Στη συνέχεια 3 άνετα υπνοδωμάτια και 3 λουτρά. Η μεγάλη βεράντα με την πέργκολα με θέα στο απέραντο γαλάζιο προσφέρει υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και ιδιωτικότητας.
Στο χαμηλότερο επίπεδο της κατοικίας 80μ² αδιαμόρφωτος χώρος, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε μια 2η αυτόνομη κατοικία με 2 επιπλέον υπνοδωμάτια, λουτρό και playroom.
 
Η μονοκατοικία διαθέτει θέρμανση με πετρέλαιο, μεγάλη αποθήκη, πατώματα με πλακάκι, ξύλινα κουφώματα, BBQ, θέσεις στάθμευσης, πατητήρι και έχει αυτονομία νερού από γεώτρηση.