Πολυτελής μοναδική βίλα στην Πάρο

Στην πλαγιά ένος λόφου, με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και το τοπικό κλίμα, χτίστηκε η υπέροχη πέτρινη βίλλα 494μ² σε ένα κτήμα 11000μ² που παντρεύει τη φυσική ομορφιά του τοπίου με την ανθρώπινη παρέμβαση. Αυτοφυή φυτά, ελιές και πολύχρωμα λουλούδια συνθέτουν ένα υπέροχο κήπο που αγκαλιάζει την βίλα και δημιουργεί γύρω της απίστευτες γωνίες απόλαυσης και χαλάρωσης.
Ενας δεντροφυτεμένες διάδρομος οδηγεί στην είσοδο της κατοικίας. Ένας μεγάλος ανοιχτός χώρος φιλοξενεί το σαλόνι και την τραπεζαρία και στη συνέχεια ένα ακόμα καθιστικό. Μεγάλα ανοίγματα αφήνουν τη ματιά να αγναντέψει στο απέραντο γαλάζιο, στην Αντίπαρο, στις βραχονησίδες Φυρά και στον Άγιο Σπυρίδωνα. Το μεγάλο master υπνοδωμάτιο με το χτιστό κρεβάτι, το μαρμαρινο λουτρό με την μπανιέρα jacuzzi, χωριστά η ντουζιέρα και η τουαλέτα. Ακριβώς δίπλα το δωμάτιο ντουλάπα. Στο ίδιο επίπεδο 2 ακόμα υπνοδωμάτια με ensuite λουτρά και δωμάτια ντουλάπες. 
Η πλήρως εξοπλισμένη open plan κουζίνα με δική της ανεξάρτητη είσοδο, βγαίνει σε μία μεγάλη σκεπαστή βεράντα με την εξωτερική τραπεζαρία, το BBQ, τον παραδοσιακό φούρνο και ένα καθιστικό. Ένα επίπεδο χαμηλότερα εκτείνεται η πισίνα. Το γαλαζοπράσινο νερό της πισίνας  ενώνεται με το γαλάζιο της θάλασσας σε μια τέλεια αρμονία. Λίγο χαμηλότερα ο ανεξάρτητος ξενώνας με τα 2 υπνοδωμάτια με τα λουτρά τους, το καθιστικό με την μικρή κουζίνα και το γυμναστήριο. Όλα τα δωμάτια βγαίνουν σε βεράντες με θέα στην ομορφότερη δύση του Αιγαίου.
Οι πορφυρές ακτίνες του ήλιου λούζουν απρόσκοπτα την κατοικία μέχρι εκείνος να βουτήξει στη θάλασσα. 
Επιπλέον η βίλα διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με αυτονομία σε κάθε δωμάτιο, ενεργειακά κουφώματα, σίτες, A/C, ανεμιστήρες οροφής, τζάκια, πολύ καλές μονώσεις, ηλεκτρικές συσκευές MIELE, ντουλάπες δωμάτια με ξύλινη επένδυση, internet, σύστημα ήχου εσωτερικά και εξωτερικά, δορυφορική τηλεόραση, κλειστό γκαράζ, 2 θέσεις στάθμευσεις, χώρος για να γίνει ελικοδρόμιο, σύνδεση με το δίκτυο νερού της πόλης, γεώτρηση, αυτόματο πότισμα, δεξαμενες συλλογής ομβρίων υδάτων, ηλιακό θερμοσυσσωρευτή.
Το αυθεντικό αγκαλιάζει με ένα φυσικό τρόπο τις πιο σύγχρονες ανέσεις.