Κατοικία με εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Πάνω από την Παροικία σε ένα λόφο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, στο λιμάνι και στα γύρω νησιά βρίσκεται η κατοικία 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 226μ².
Στο ισόγειο ένας φωτεινός χώρος με μεγάλα ανοίγματα που φιλοξενεί το σαλόνι και την κουζίνα, και μερικά σκαλάκια πιο πάνω υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες και λουτρό με ντους. Στον όροφο η master σουίτα με υπνοδωμάτιο, λουτρό και γραφείο. Στο κατώτερο επίπεδο master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του, ένα ακόμα υπνοδωμάτιο, σαλόνι και αποθήκη. 
Η κατοικία διαθέτει ξύλινες οροφές, λουτρά με τσιμεντοκονία, θέρμανση & ψύξη με αντλία θερμότητας, boiler ζεστού νερού, ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια και μηχανισμούς ανάκλισης, 3 θέσεις στάθμευσης, ιδιωτική πισίνα 50μ² και ημι-υπαίθριο χώρο 6,5μ².
Ο εξωτερικός χώρος της κατοικίας συνδυάζει την πέτρα με το αστραφτερό λευκό δημιουργώντας μία τόσο έντονη αντίθεση που απλά μαγεύει. Ο ημι-υπαίθριος χώρος με τη χτιστή τραπεζαρία μπροστά στην πισίνα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στον οικισμό της Παροικίας.