Πέτρινη κατοικία με θέα στην θάλασσα

Μόλις 2χλμ από το κέντρο της Πάρου πάνω από τη χρυσαφένια παραλία του Παρασπόρου βρίσκεται αυτό το πολύ ξεχωριστό ακίνητο συνολικού εμβαδού 301μ².
Πρόκειται για μία πέτρινη κατοικία 2 επιπέδων.
Το ισόγειο Α 152μ² είναι ημιτελές στην τοιχοποιία και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα κριτήρια του νέου ιδιοκτήτη με τουλάχιστον 2 υπνοδωμάτια, 2 λουτρά και μεγάλο σαλόνι με κουζίνα.
Το ισόγειο Β 149μ² περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο φωτεινό σαλόνι με τζάκι και ξύλινη οροφή, μέσω μίας καμάρας ανεξάρτητη τραπεζαρία και κουζίνα με πάσο που βγαίνει σε μία μικρή βεράντα. Στο ίδιο επίπεδο 2 υπνοδωμάτια και 2 λουτρά.

Το μωσαϊκό σχέδιο στο δάπεδο κυριαρχεί σε όλους σχεδόν τους χώρους και προσδίδει μία αίσθηση ζεστασιάς, ρομαντισμού και κομψότητας.
 
Από τα βασικά πλεονεκτήματα της κατοικίας είναι τα ευρύχωρα δωμάτια, οι μεγάλες βεράντες με πέργκολες που ατενίζουν το απέραντο γαλάζιο και το ηλιοβασίλεμα. Χτιστοί πάγκοι και τραπεζαρίες σε όλα τα σημεία γύρω από την κατοικία προσφέρουν άνεση κινήσεων και χαλάρωση όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου.