Παραθαλάσσια κατοικία στον Δρυό

Μέσα σε έναν κατάφυτο κήπο και μόλις 70 μέτρα από την αμμουδερή παραλία βρίσκεται η κατοικία 116μ², η οποία είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.
Τα πέτρινα πατώματα, οι ξύλινες οροφές, το χτιστό καθιστικό, οι πέτρινες λεπτομέρειες στους τοίχους, η βεράντα με την πέργκολα συνθέτουν ένα περιβάλλον θαλπωρής, ευχαρίστησης και ιδιωτικότητας για όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο ισόγειος open plan χώρος αποτελείται από 3 επίπεδα και φιλοξενεί την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ξύλινη τραπεζαρία τύπου μοναστηριού με πάγκους, το σαλόνι με τους χτιστούς καναπέδες και το τζάκι, το καθιστικό και το WC. 
Ο όροφος που "σπάει" σε 2 επίπεδα περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι εκ των οποίων το ένα με en suite το λουτρό του, 1 πλέον λουτρό και το πατάρι με 2 μονά κρεβάτια. 
Η κατοικία διαθέτει ηλεκτρικά σώματα, εντοιχισμένες ντουλάπες, βεράντες με πέργκολα, BBQ και υπάιθριο parking. 

Οι ξύλινες μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο και επιτρέπουν στο φως του ηλίου να μπαίνει κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή ενοικίασης: 9200€ για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.