Κατοικία με απόσταση ποδιού από την παραλία

Πολύ κοντά στην κοσμοπολίτικη Νάουσα, στην περιοχή Υστέρνι, βρίσκεται η 3 επιπέδων κατοικία 137μ² με πανοραμική θέα στη γύρω περιοχή και στη θάλασσα.
Η κεντρική είσοδος της κατοικίας βρίσκεται στην πλαϊνή πλευρά της μέσω ένος Η/Χ με θέα στη θάλασσα και στην Νάξο. Ένας μεγάλος χώρος φιλοξενεί το σαλόνι, την τραπεζαρία και την open plan κουζίνα, ενώ τα πολλά παράθυρα και η μπαλκονόπορτα επιτρέπουν στο φυσικό φως να διεισδύσει και να προσφέρει την αίσθηση της ζεστασιάς, της θαλπωρής και της χαλάρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο ίδιο επίπεδο το WC επισκεπτών και οι 2 χτιστές σκάλες ντυμένες με παραδοσιακές πλάκες που οδηγούν στα υπόλοιπα επίπεδα της κατοικίας.
Στον όροφο το master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του και τις 2 ηλιόλουστες βεράντες να αγναντεύουν τις ομορφιές της περιοχής. Στο χαμηλότερο επίπεδο 2 υπνοδωμάτια, λουτρό και καθιστικό.
 
Η κατοικία διαθέτει ξύλινες οροφές και παραδοσιακές πλάκες στο ισόγειο & τον όροφο, A/C, εντοιχισμένες ντουλάπες, βεράντες με πέργκολα και χωρίς και θέση στάθμευσης.
 
Το μεγάλο πλεονέκτημα της κατοικίας είναι η απόσταση ποδιού από τη γραφική μη οργανωμένη παραλία του Υστερνίου. Η περιοχή θεωρείται από τις όμορφες στην Νάουσα και διασφαλίζει ιδιωτικότητα και ηρεμία, ενώ είναι πολύ κοντά στη Νάουσα και στην πολύβουη νυχτερινή ζωή της.