Παραδοσιακή κατοικία στην Αγκαιριά

Στο νοτιοδυτικό τμήμα της Πάρου, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, βρίσκεται η παραδοσιακή κατοικία συνολικού εμβαδού 174,65μ² σε ένα κτήμα 2675,60μ².
Η δυόροφη κατοικία 117,55μ² με υπόγειο 57,10μ² είναι πλήρως κατασκευασμένη. Στο ισόγειο το σαλόνι με το τζάκι, η τραπεζαρία, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, 1 υπνοδωμάτιο και 1 λουτρό. Όλα τα δωμάτια βγαίνουν σε βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα. Μία ξύλινη στριφτή σκάλα οδηγεί στον όροφο της κατοικίας με το υπνοδωμάτιο και το λουτρό. Το παράθυρο και η μπαλκονόπορτα οδηγούν σε μία μεγάλη γωνιακή βεράντα με πέργκολα όπου το μάτι ατενίζει ανεμπόδιστα στο γαλάζιο της θάλασσας, την Χώρα της Αντιπάρου και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων. Στο χαμηλότερο επίπεδο ένα μικρό στούντιο 57,10μ² που αποτελείται από σαλοτραπεζαρία, κουζίνα, 1 υπνοδωμάτιο και 1 λουτρό.
Η κατοικία διαθέτει εντοιχισμένες ντουλάπες, κεντρική θέρμανση με καυστήρα πετρελαίου, μονώσεις στην οροφή και τους τοίχους, ενεργειακό τζάκι, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, ενεργειακά κουφώματα, BBQ και γεώτρηση.