Πέτρινη κατοικία στην Σάντα Μαρία

Μόλις 150 μέτρα από την αμμώδη παραλία της Σάντα Μαρίας, του Φιλιζίου και της Λάγγερη βρίσκεται η παραδοσιακή πέτρινη κατοικία συνολικού εμβαδού 211,23μ² μέσα σε έναν εκπληκτικό κήπο 1147,99μ² με πλακόστρωτες βεράντες, δένδρα, καλλωπιστικά & μυρωδικά φυτά, μεγάλες βουκαμβίλιες που σκιάζουν τις πέργκολες.
Η κατοικία αποτελείται από ισόγειο 109,46μ² που περιλαμβάνει σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με οικιακές συσκευές και παραδοσιακά ξύλινα ντουλάπια, υπνοδωμάτιο με χτιστό διπλό κρεβάτι, εντοιχισμένες ντουλάπες και λουτρό με μαρμάρινη επένδυση.

Μία πέτρινη καμάρα χωρίζει το σαλόνι με ένα δεύτερο καθιστικό με χτιστούς καναπέδες και με υπέροχη θέα στον κήπο. Στο χαμηλότερο επίπεδο 101,77μ², 2 φωτεινά υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, λουτρο, TV room με χτιστά καθιστικά και μία αποθήκη. Είναι εξ’ ολοκλήρου πέτρινης κατασκευής με στοιχεία της πέτρας να διακοσμούν εξωτερικά τα αίθρια & τις βεράντες και εσωτερικά το τζάκι, τα παράθυρα, τις καμάρες και τις πόρτες δίνοντας την παραδοσιακή νησιωτική νότα διακόσμησης μαζί με τη δροσιά που προσφέρει η πέτρα το καλοκαίρι.

Η κατοικία διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, σύστημα ασφαλείας, ανεμιστήρες οροφής, σίτες σε όλα τα παράθυρα, εξωτερική αποθήκη και 2 θέσεις στάθμευσης.