Κατοικία με απόσταση ποδιού από την παραλία

Στην ανατολική ακτή της Πάρου πολύ κοντά στην αμμουδερή παραλία βρίσκεται η δυόφοφη κυκλαδίτικη κατοικία 163μ² σε έναν καταπράσινο κήπο με αμπέλια και ελιές.
 
Η κατοικία εκτείνεται σε 3 επίπεδα. Στο ισόγειο η open plan κουζίνα και το σαλόνι με το ενεργειακό τζάκι άπλετα λουσμένα στο φως λόγω των μεγάλων τους ανοιγμάτων. Στη συνέχεια υπνοδωμάτιο και λουτρό. Στο χαμηλότερο επίπεδο της κατοικίας η open plan κουζίνα με τις λευκές και μαύρες λεπτομέρειες με το χτιστό καθιστικό και το τζάκι να την συντροφεύει. Στο ίδιο επίπεδο φωτεινό υπνοδωμάτιο και λουτρό. Στον όροφο ένα εύρυχωρο υπνοδωμάτιο με λουτρό που βγαίνει σε μια βεράντα που αγναντευει στο απέραντο γαλάζιο και στην Νάξο.
 
Χτιστά καθιστικά με μεγάλες μαξιλάρες δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες ιδιωτικότητας και χαλάρωσης. Περιμετρικά της κατοικίας υπάρχουν διαμορφωμένες βεράντες με πέργκολες, μπουκαμβίλιες και ενδογενή φυτά, χτιστός φούρνος και BBQ. Το αστραφτερό λευκό της κατοικίας σε συνδυασμό με το πράσινο του κήπου και το μπλε του ουρανού και της θάλασσας δημιουργούν μία ονειρεμένη τοποθεσία.
 
Πωλείται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη, ενώ διαθέτει λευκό Παριανό μάρμαρο τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.