Πέτρινη κατοικία στην Αγκαιριά με υπέροχη θέα και πισίνα

Στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού βρίσκεται η μοναδική πέτρινη κατοικία 316μ² σε ένα κατάφυτο κτήμα 6800μ². Η  κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με την άριστη αισθητική των ιδιοκτητών και τον απόλυτο σεβασμό τους στο φυσικό περιβάλλον δημιούργησαν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Χτισμένη σε διαφορετικά επίπεδα ακολουθώντας τις αναβαθμίδες του φυσικού εδάφους προσφέρει ιδανικές γωνιές με απόλυτη ιδιωτικότητα για όλες τις ώρες της ημέρας όλες τις εποχές του χρόνου. Από την είσοδο της κατοικίας βρισκόμαστε στο σαλόνι με το τζάκι και την κουζίνα. Οι μπαλκονόπορτες βγαίνουν σε μια μεγάλη βεράντα που αγναντεύει την θάλασσα και την Αντίπαρο. Στο ίδιο επίπεδο το λουτρό των ξένων, μια αποθήκη, το πλυσταριό, 2 υπνοδωμάτια και 2 λουτρά. Στον όροφο δύο μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 λουτρό και 1 αποθήκη.
Ένας ανεξάρτητος ξενώνας με το σαλονάκι, την κουζίνα, το λουτρό και το loft με το διπλό κρεβάτι. 
Στο χαμηλότερο επίπεδο του κτήματος κρυμμένη μέσα στην πλούσια βλάστηση βρίσκεται η πισίνα, το ντους και 1 wc.
Η κατοικία διατίθεται πλήρως επιπλωμένη, έχει κεντρική θέρμανση, μαρμάρινους νεροχύτες, στα υπνοδωμάτια & στα λουτρά ξύλινες οροφές, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, δάπεδα με μωσαϊκό, ανοιχτές ντουλάπες με κουρτίνες, ενεργειακά κουφώματα, μεγάλες πλακοστρωμένες βεράντες με πέργκολες και 2 θέσεις στάθμευσης.