Εξαιρετική μονoκατοικία με πισίνα

Στο δυτικό τμήμα της Πάρου, πολύ κοντά στις αμμουδερές παραλίες του Παρασπόρου και της Αγίας Ειρήνης, βρίσκεται η μονοκατοικία 392,17μ² σε αγροτεμάχιο 4007,30μ². 
Ο κήπος με τις 30 ελιές, τις λεμονιές και τις πορτοκαλιές, η πισίνα 45μ², οι μεγάλες βεράντες με τη θέα στη θάλασσα, το BBQ και το εκκλησάκι συνθέτουν ένα μοναδικό χώρο χαλάρωσης και απόλαυσης καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στις μικρές προστατευμένες γωνίες του κτήματος. 
Το ισόγειο της κύριας κατοικίας αποτελείται από κουζίνα με πάσο και τραπεζαρία με μία πέτρινη καμάρα να τη χωρίζει από το μεγάλο σαλόνι με το ενεργειακό τζάκι, 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, λουτρό με μπανιέρα, WC επισκεπτών. Στο ίδιο επίπεδο ανεξάρτητος ξενώνας με τη δυνατότητα ενοποίησης με την κύρια κατοικία. 
Στον όροφο ανεξάρτητο διαμέρισμα με σαλονάκι, υπνοδωμάτιο και λουτρό.
Στο χαμηλότερο επίπεδο της κατοικίας 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα, το κάθε ένα με open plan κουζίνα με σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια και λουτρό.
Η κατοικία έχει ξύλινα πατώματα στα υπνοδωμάτια και στο σαλόνι του ισογείου, ξύλινες οροφές, θέρμανση με πετρέλαιο, ενεργειακό τζάκι που τροφοδοτεί την ισόγεια κατοικία και τις κατοικίες του χαμηλότερου επιπέδου και ξύλινα κουφώματα με ανοξείδωτα μάσκουλα. 
Επιπλέον η κατοικία διαθέτει φωτοβολταϊκά SKW τύπου solindra, γεώτρητη και σύνδεση με το δίκτυο νερού, αυτόματο πότισμα, ανεξάρτητη αποθήκη 71μ², γκαράζ 57,28μ² και 2 Η/Χ συνολικής επιφάνειας 27,85μ².