Πέτρινη πολυτελής κατοικία με πισίνα

Στο δυτικό τμήμα της Πάρου, πάνω σε ένα λόφο, με πανοραμική θέα στη θάλασσα, την Αντίπαρο και τα γύρω νησιά, βρίσκεται η πολυτελής πέτρινη κατοικία 494μ².
Η κατοικία περιβάλλεται από ένα υπέροχα δεντροφυτεμένο κήπο με αυτοφυή αρωματικά φυτά, μπουκαμβίλιες, κυπαρίσσια και εκπληκτικά καθιστικά με χτιστά πεζούλια για όλες τις ώρες της ημέρας και με όλους τους ανέμους που επικρατούν στο νησί.

Ανοίγοντας τη μεγάλη δίφυλλη παραδοσιακή πόρτα βρισκόμαστε σε ένα μεγάλο σαλόνι με τους αναπαυτικούς καναπέδες μπροστά στο τζάκι και τις μπαλκονόπορτες που αφήνουν το μάτι να αγναντεύει το πέλαγο. Λίγο πιο απομακρυσμένα βρίσκονται τα 3 υπνοδωμάτια με τα λουτρά τους και το wc. Στο ίδιο επίπεδο η κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και ένα πάγκο εργασίας στο κέντρο της. Δίπλα στην κουζίνα η τραπεζαρία για 8 άτομα. Βγαίνοντας από την κουζίνα στη σκεπαστή βεράντα, μία 2η εξωτερική τραπεζαρία για 10 άτομα, το καθιστικό με τον νησιώτικο καναπέ και τις πολυθρόνες, το BBQ και ο παραδοσιακός φούρνος.

Στο χαμηλότερο επίπεδο της κατοικίας βρίσκεται η πισίνα 48μ² και 2 υπνοδωμάτια με τα λουτρά τους. Σε ένα απόλυτα κυκλαδίτικο τοπίο αυτή η κατοικία προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ηρεμία, χαλάρωση και ιδιωτικότητα.
 
01/08/2017-02/09/2017: 6450€/Εβδομάδα
Minimum περίοδος μίσθωσης 7 διανυκτερεύσεις - Κατοικίδια δεν επιτρέπονται
ΜΗ.Τ.Ε. 1175Κ92000987801