Παραθαλάσσια κατοικία στο νότιο τμήμα του νησιού

Σε μία χερσόνησο στο νότιο τμήμα της Πάρου με απόλυτη ιδιωτικότητα σε ειδυλλιακό τοπίο πάνω στη θάλασσα, βρίσκονται οι κατοικίες συνολικού εμβαδού 492,57μ² μέσα σε δεντροφυτεμένο κήπο 16189μ².
Η κύρια κατοικία αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, μεγάλη κουζίνα, τραπεζαρία, master υπνοδωμάτιο με το λουτρό του, 2 υπνοδωμάτια, λουτρό και WC. Στον όροφο υπάρχει ένας ανεξάρτητος ξενώνας με κουζίνα, καθιστικό, υπνοδωμάτιο και λουτρό.
Δίπλα από την κύρια κατοικία υπάρχει ένας 2ος  ξενώνας με κουζίνα, μικρό καθιστικό, υπνοδωμάτιο και λουτρό.
Στο υπόγειο της κατοικίας υπάρχει αποθηκευτικός χώρος και το garage.

Οι κατοικίες περιβάλλονται από μεγάλες βεράντες με πέργκολες που προσφέρουν τη σκιά τους όλη τη διάρκεια της ημέρας και δημιουργούν υπήνεμες γωνίες προστατευμένες από τους αέρηδες των Κυκλάδων. Ένας πλακοστρωμένος διάδρομος ξεκινά από τη βεράντα και οδηγεί στην παραλία.
Οι κατοικίες παραδίδονται πλήρως επιπλωμένες με όλες τις εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση, δορυφορική τηλεόραση, internet, σύστημα ασφαλείας, 2 δεξαμενές νερού, σύνδεση με το δίκτυο της ύδρευσης, BBQ και γήπεδο τένις.

Επιπλέον υπάρχει εκδοθείσα οικοδομική άδεια που βρίσκεται σε ισχύ για ανέγερση κατοικιών συνολικού εμβαδού 356μ² και δυνατότητα κατασκευής πισίνας.